Publicitat
Publicitat

6a Fira d'entitats escalenques

El bon temps i l'alta participació va marcar l'èxit de la sisena Fira d'Entitats escalenques. Es va celebrar com cada any a Plaça Catalunya, més de 40 entitats de caire social i esportiu van participar per mostrar i donar a conèixer la seva tasca dins el texit associatiu de la vila. 

L'Escala ja fa sis anys que celebra la Fira d'entitats escalenques, una activitat per mostrar la riquesa i dinamisme del texit associatiu escalenc. Enguny i seguint la línia de les anterior edicions s'han presentat gairabé 40 associacions i seccions inscrites. Unes propostes repartides en nou espais on s'acullen més d'una vintena d'exhibicions, tastest, mostres, tallers i danses, dins un ambient festiu.  Una fira que creix any rere any i on tothom troba el seu espai. 

La fira va acollir una bona mostra d'activitats com una actuació de la batuscala per donar el tret de sortida, demostració d'oficis antics, de poda de bonsais o de maquillatge Henna a càrrec de l'Associació Salam. Esportivament parlant no van faltar els partits de tennis, el taller de nusos mariners del Club Nàutic l'Escala, el simulador de rem o l'exhibició d'arts marcials a càrrec de la secció d'arts Marcials del CER. Ja a l'espai central, la zona de l'escenari durant tot el matí van fer-se actuacions musicals del grup de Combo de l'Escola de música el Gavià, concerts de l'Ass. catalana de músics eclèctics o la desfilada de gossos en adopció a càrrec de la protectora Anxova Peluda. Els que també van ser presents al llarg del dia a Plaça Catalunya van ser la secció de motos del CER, l'equip de voluntaris de Protecció Civil qui van aprofitar la diada per mostrar la nova moto de l'associació i els joves encarregats de la zona bar. Els que tampoc van fallar van les activitats de dansa, fent demostració de classes de patinatge, exhibició de ball Line Dance, els balls dels gegants Peret i Maximeta o el grup de danses la Farandola. 

Un dels moments més significatius de la diada son els reconeixements a les entitats que celebren aniversari. Aquest any es reconeixia al CER pels seus 50 anys, l'agrupació sardanista Avi Xaxu que porta 50 anys fent ballar a la gent a ritme de sardana i la penya blaugrana de l'Escala que enguany han arribat als seu 40 anys d'història. 

Vista la bona acollida de l'activitat i el bon ambient la fira té corda per anys.  

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar