Publicitat
Publicitat

L’Anxova Peluda, premiada

L’Anxova Peluda, premiada per la seva tasca de voluntariat amb el premi Ten Outstanding Youth persona, en la categoria de lideratge humanitari , atorgat per la Jove Cambra Internacional de Catalunya. 

L'associació protectora d'animals l'Anxova Peluda ha estat guardonada amb el premi Ten Outstanding Youth Persons, en la categoria de Lideratge Humanitari o Voluntariat que atorga la jove cambra internacional de Catalunya. L'entitat se sent molt satisfeta amb el reconeixement per una tasca que exerceix de forma voluntària i amb recursos privats. 

El projecte de l'Anxova Peluda ha estat guardonat, just en l'any del seu cinquè aniversari, una protectora que treballa dia a dia per no deixar cap gos sense llar. Una feina completament altruista que aportar molta satisfacció a l'equip.

Els TOYP són uns premis que es van crear el 1983, de la mà de l'associació sense ànim de lucre JCI, una entitat formada per joves ciutadans actius que duen a terme diversos projectes i activitats en les branques de Comunitat, Oportunitats Professionals, Formació i Internacional, assumint responsabilitats i desenvolupant habilitats directives, i que actua d'acord amb els objectius de la ONU. L’acte d’entrega de premis es farà el dissabte 27 d’abril, a les 19 h, a Tarragona. A partir d’aleshores, es començarà el procés per a optar a guanyar com a TOYP en l'àmbit mundial, sempre en la categoria de Lideratge Humanitari o de Voluntariat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar