Publicitat
Publicitat

La pluja suspèn el concert Ítaca a l'Escala

La pluja obliga a suspendre el concert inicial del Festival Ítaca a l'Escala, una de les grans propostes de setmana santa amb més de 1000 entrades venudes. L'organització va decidir anul·lar el concert per motius de seguretat.  

La pluja va obligar dissabte a la nit a suspendre el concert inicial del Festival Ítaca, que se celebra en diferents espais de l'Empordà. L'estrena aquest 2019 anava a càrrec dels valencians Zoo, el grup del Maresme de rap Lágrimas de Sangre, la revelació del 2018 Suu i una sessió de Carles Pérez per tancar la nit. El macro concert tenia venudes més de 1000 entrades i va posar en marxa tota la seva part tècnica i  artística al llarg de tot el dia de dissabte, per poder gaudir d'una nit de bona música i ambient. Però al voltant de les vuit de la tarda, just una hora abans de donar inici el festival va començar a ploure fent bullir les xarxes socials amb molts espectadors preguntant si els concerts continuaven. Després de deixar un temps de marge, des de l'organització es va decidir anular l'inici del Festival per motius de seguretat.

Tal i com ja es va comunicar via xarxes no és possible celebrar el concert en una nova data per això en un termini de 10 dies els espectadors rebran automàticament els diners de les entrades. En cas de no ser així es pot enviar un mail a admin@linkproduccions.com.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar