Publicitat
Publicitat

A punt la 24ena edició del Triumvirat Mediterrani

El 4 i 5 de maig es celebra una nova edició del Triumvirat Mediterrani , que enguany coincideix amb la Marató d'Empúries. A les activitats de sempre s'hi afegeixen noves propostes que es presenten des del Museu d'Empúries.

El cap de setmana del 4 i 5 de maig es celebra la 24ena edició del Triumvirat Mediterrani de l'Escala.Com és tradicional, les activitats es repartiran entre el nucli antic de l'Escala i el recinte del Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries. 

Al nucli antic, la jornada de dissabte inclou des de l'obertura del Mercat del Triumvirat fins a la cercavila i espectacle de foc que es fa a la nit, a la Riba. 

També hi ha diferents espectacles d'animació i no hi falta la lluita de gladiadors, tant amb sessions tant dissabte com diumenge.

El carrilet estarà disponible pels desplaçaments entre el nucli i Empúries.

La major part de les activitats de recreació històrica es faran a Empúries el dissabte,on també serà  jornada de portes obertes.El Triumvirat s'organitza des de l'Ajuntament de l'Escala, la UBET, el MAC Empúries i el departament de Cultura de la Generalitat.A una setmana vista només queda esperar que el Déus portin bon temps.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar