Publicitat
Publicitat

Aplec de Cinclaus

L'Aplec de Cinclaus marca un any més el punt i final de la Setmana Santa. Ahir se'n va celebrar l'edició número 40, amb concurs d'arrossos i audició de sardanes, a càrrec de la cobla local La Principal de l'Escala.

La meteorologia ha marcat l'edició del quarantè aplec de Cinclaus, celebrat ahir dilluns. Un total d'onze colles va desafiar l'amenaça de pluja i van inscriure's al concurs d'arrossos guanyat per la colla La Balconada. Van tenir premi també les colles Pessigolla i La Principal, mentre que la colla dels Ferrioleros s'enduia el premi a la millor presentació. Va ser una jornada festiva que engegava amb el cel encapotat i algun plugim que va fer suspendre, d'entrada, els jocs infantils que s'havien programat per al matí.Cada colla va poder preparar el seu arròs uns més a aixopluig que d'altres. Fins i tot les quatre gotes que van caure cap a quarts de dues van fer que el jurat, format per tres professionals de la cuina, s'instal·lés a l'interior de la capella de santa Reparada. Allà van anar tastant tots els arrossos abans d'emetre el veredicte.Després de dinar, el regidor de cultura va fer que activitats com aquest aplec son molt importants per a la cohesió social del municipi.

L'audició de sardanes de La Principal de l'Escala amb què s'acabava l'Aplec es va dur a terme a l'esplanada de just al davant de l'ermita de Santa Reparada.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar