Publicitat
Publicitat

L'Escala s'omple de visitants amb el Viacrucis vivent

L'Escala celebra una nova edició del Viacrucis Vivent coincidint amb Divendres Sant. Tot el recorregut s'ha omplert de públic que ha rseguit la representtació amb respecte i silenci. S'ha fet una molt bona valoració de les novetats introduïdes enguany.

De nou el Viacrucis Vivent de l'Escala, que enguany ha arribat a l'onzena edició, ha omplert el nucli antic de visitants.La major concentració de públic es va poder veure a l'inici de l'espectacle, a les places de l'església i l'ajuntament, i sobretot al final, a l'escena de la crucificció a la Mar d'en Manassa.Hi havia gent, però, per tot el recorregut , envoltant el centenar llarg d'actor que hi participen.Respecte les antrior edicions es presentaven dues novetats, la nova escena de les samaritanes i un final més obert.Des de l'organització es valora en positiu i s'agraeix el respecte del públic durant l'escenificació.S'acaba una edició i ja es pensa en la següent.En principi no es preveu la incorporació de noves escenes,  es dedicaran esforços a polir les que actualment es representen.

De nou la figura de Jesús l'ha representat el jove Marc Figueras, una interpretació per la que al final va rebre un munt de felicitacions.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar