Publicitat
Publicitat

El segon equip del CER l'Escala perd la categoria de Divisió d'Honor

El segon equip del CER l'Escala consuma el descens a Primera Nacional després de perdre la Divisió d'Honor aquest cap de setmana en el triple desplaçament. Les derrotes contra Burgos i Torrelavega han condemnat a l'equip no seguir en aquesta categoria tan competitiva.

El CER l'Escala perd la categoria de Divisió d’Honor amb les derrotes contra el Burgos per 4 a 3 i contra el Torrelavega per 6 a 0. La victòria per 2 a 4 a Valladolid no va ser suficient per evitar el descens.

Els joves Iker González i Norbert Tauler han estat lluitant fins a la penúltima jornada per assolir la salvació que finalment no s’ha aconseguit. Ha estat un any difícil pels dos jugadors que no han tingut a cap primera espasa per afrontar la Divisió d'Honor, la categoria que es troba just per sota de la màxima categoria.

L’equip escalenc doncs l’any vinent jugarà a la Primera Nacional a menys que el club vulgui incorporar els dos jugadors a la Superdivisió i prescindir d'aquesta categoria. 

Abans de pensar en el que passarà la temporada 2019-20, el segon equip ha de tancar la lliga aquest diumenge a casa contra el Marpex Errenteria de Guipúscoa a partir de les 11. El partit era dissabte però s'ha canviat a diumenge, un canvi que beneficia al CER perquè González i Tauler arriben dissabte d'un circuit internacional que es fa a Metz, França.

En aquest torneig internacional hi haurà participació de tot el món. No faltaran palistes de la Xina, del Japó i Corea. La Federació Catalana ha seleccionat a Iker González i Norbert Tauler per aquesta cita.

Aquest any, González i Tauler només han fet una sortida internacional, que va ser a Portugal, res a veure amb el curs passat on van fer fins a set desplaçaments. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar