Publicitat
Publicitat

El Càncer té nova junta

Després de mesos sense ningú al capdavant, finalment l'Associació Catalunya Contra el Càncer de l'Escala Té nova junta. Entren amb ganes i empenta, per tirar endavant les activitats que es feien fins ara i proposar-ne de noves. Ahir es van presentar a l'ajuntament.

La secció  Local de l'Associació Catalunya Contra el Càncer de l'Escala torna a tenir junta.La Presidenta és Manoli Ponce, i està acompanyada per Mercè Ribas , Carme Pérez i Maria Batlle.Després que l'anterior junta plegués el mes de novembre després de més de 25 anys, l'entitat ha estat quatre mesos sense ningú al capdavant.Les component de la nova junta van entendre que aquesta situació no podia durar més.Ja s'han posat a treballar. La primera activitat que faran serà la venda de roses per Sant Jordi.Elles es posen al capdavant però demanen col·laboradors i també patrocinadors per subvencionar activitats.

La nova junta es va presentar al consistori, on van ser rebudes per l'alcalde Víctor Puga i la regidora de Serveis Socials Ramona Viella.El govern municipal està satisfet pel pas endavant que han fet.Des del consistori, com amb l'anterior junta, s'ha ofert el suport que sigui necessari.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar