Publicitat
Publicitat

Presentació RunWomanRun L'Escala

La sala d'actes de l'Escala va acollir la presentació de l'associació RunWomanRun, una iniciativa per promoure la salut a través de l'esport. El primer entrenament obert a tothom qui vulgui rebre assessorament serà el divendres 12 d'abril. L'aplicació de mòbil TwinAppRunning s'utilitzara per pactar les trobades i els horaris. 

Divendres a la tarda va presentar-se a l'Escala el projecte de l'associació RunWomanRun. Una entitat sense ànim de lucre que va néixer amb la finalitat de promocionar els beneficis de practicar esport, principalment la curs i la marxa a peu, com a  teràpia de malalties físiques i psicològiques. RunWomanRun arriba des d'aquest mes d'abril a l'Escala amb l'objectiu de formar un grup interessat de persones de totes les edats que vulguin iniciar-se en el món del córrer o vulguin millorar la seva tècnica. 

Durant la presentació, l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, elogiava el projecte de Run Woman Run i feia èmfasis en l'aspecte de poder sortir a fer esports amb el suport de professionals mèdics. Per la seva part el regidor d'esports Josep Bofill va destacar l'entorn immillorable que té l'Escala per practicar esport.

Un equip format per professionals de l'esport i amb l'assessorament de doctors en medicina de l'esport acompanyaran a tothom qui vulgui començar a córrer en un entrenament per aprendre les tècniques de la respiració, la trepitjada o la posició de la cadera. A l'Escala dirigirà les sessions Clara Caballero , infermera del cap de l'Escala.

Qualsevol persona interessada pot posar-se en contacte amb l'assocació per participar de l'activitat i les trobades, no cal tenir cap tipus d'experiència personal només ganes de fer una mica d'esport.  

El primer entrenament obert a tothom qui vulgui rebre assessorament serà el divendres 12 d'abril a la tarda, el punt de trobada el monument de la cobla. Per tal de confirmar horaris, dies i punts de trobades s'utilitzarà l'aplicació mòbil TwinAppRunning.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar