Publicitat
Publicitat

Jornada socioeducativa Institut alumnes 4rt d'ESO

L'àrea de joventut programa una segona jornada socioeducativa per a alumnes de 4t d'ESO de l'Institut El Pedró. Es va fer ahir i va consistir en un monòleg teatral sobre la violència de gènere en edat adolescent.

En Marc entra a la classe preocupat perquè la seva parella, la Marta, no li contesta el telèfon. L'ha trucat 19 vegades, i ella segueix sense contestar. Així comença "La Corda", un monòleg que han pogut veure els alumnes de 4rt d'ESO de l'Institut el Pedró aquest dijous al matí. L'espectacle de 15 minuts serveix per introduïr un debat entre els alumnes sobre les relacions tòxiques i la violència de gènere a càrrec de la companyia TEDEBAT de Granollers. 

L'actor interactua amb els alumnes, fent-los participar en la representació i convertint-se així en una eina pedagògica que permet als joves connectar de forma immediata amb situacions que viuen o bé poden arribar a viure i a identificar formes de violència que passen desapercebudes. 

Aquesta Jornada Socioeducativa és una iniciativa que ja es va posar en marxa el curs passat i enguany s'ha volgut repetir donat l'èxit d'interès entre l'alumnat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar