Publicitat
Publicitat

Primer taller gastronòmic a la biblioteca

La biblioteca va omplir-se de gom a gom per participar en el taller gastronòmic dedicat a la Xocolata, una activitat a càrrec de Núria Valentí. El format es dividia en dos blocs, la primera part teòrica i la segona amb degustació de xocolata. 

Ahir a la tarda la biblioteca va acollir el primer dels tres tallers gastronòmics programats al llarg del 2019, la protagonista d'ahir va ser la xocolata. L'activitat anava a càrrec de Núria Valentí, directora de la revista Art-e-sans, i consistia en una explicació de l'origen del producte i el seu desenvolupament al llarg de la història. Tot descobrint secrets molt interessants d'un producte molt típic i proper.

Un dels secrets de la xerrada va ser el descobriment de la importància xocolatera que va tenir Barcelona, malauradament els incendis de les fàbriques de xocolata va deixar en oblit el moment àlgid dels mestres xocolaters catalans. Aquests secrets eren descoberts durant la primera part de l'activitat, la segona part era dedicada a la degustació del producte. 

La biblioteca conjuntament amb la revista Artesans tenen previst dos tallers més, un dedicat a l'oli on també sortiran a la llum secrets molt rellevants i curiosos. El cicle gastronòmic finalitzarà amb el cava, de nou un producte interessant i que pràcticament tothom utilitzar quan hi ha celebracions importants.  

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar