Publicitat
Publicitat

El segon equip del CER l'Escala de tennis taula es juga la permanència amb una triple ració

L'equip de Divisió d'Honor es juga la permanència entre dissabte i diumenge, dies en que disputarà fins a tres partits. Dissabte visitarà les pistes del Valladolid i Peñaskal i diumenge tindrà tota una final contra el Torrelavega, un equip que està a una posició per sobre de l'Escala, que té la salvació a dos punts.

Viatge llarg i amb molt en joc. Així es podria resumir el que viurà el segon equip del CER l'Escala entre dissabte i diumenge. L'equip de Divisió d'Honor format pels joves Iker González i Norbert Tauler hauran de disputar tres partits i tots ells serà fonamental sumar per assolir la salvació. El CER haurà de trepitjar les pistes del cué Valladolid, Burgos i Torrelavega, el rival directe i que té dos punts més que l'Escala.

Contra el Torrelavega, l'equip escalenc hauria de guanyar 2 a 4 perquè en el partit de la primera volta es va resoldre amb el 3 a 4.

L'equip escalenc tancarà la lliga el pròxim diumenge 14 d'abril a casa contra Marpex Errenteria de Gupuscua, quart classificat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar