Publicitat
Publicitat

Iniciativa per fomentar l'exercici físic entre els usuaris del CAP

L'ABS de l'Escala, l'Ajuntament i l'associació RunWomanRun impulsen una iniciativa per fomentar l'exercici físic entre els usuaris del CAP. Seguint la mateixa línia el CAP ha organitzat una caminada popular i s'ha engegat el Repte Saludable 'Suma Passos'.

L'Àrea Bàsica de Salut de l'Escala juntament amb l'Ajuntament de l'Escala i l'assocació RunWomanRun han impulsat una iniciativa per fomentar la pràctica de l'exercici físic entre els usuaris del CAP. Un projecte, que aquest divendres dia 5 d'abril s'explicarà amb detalls a partir de 2/4 de 7 de la tarda a la sala d'actes. Una xerrada oberta a tothom on l'associació sense ànim de lucre RunWomanRun qui promou la salut a través de l'esport explicarà tots els detalls de la iniciativa i la seva implantació al poble de l'Escala. Es tracta d'un projecte que proposa 10 sessions gratuïtes per iniciar-se en el córrer, amb l'assessorament personalitzat d'una corredora i el suport de l'aplicació de mòbil TwinApp Running.

La xerrada de divendres s'emmarca en la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física, que té per objectiu que tothom faci almenys 30 minuts diaris d'exercici.  El lema d'aquest 2019 és 'Activa la vida. Millora la vida'. Per primer cop, l'ABS de l'Escala se suma a la campanya impulsada per la Generalitat d'organitzar activitats durant tot el mes d'abril. L'Escala ha programat pel dia 26 d'abril una caminada popular.

Seguint amb les activitats del mes d'abril, per celebrar el dia mundial de l'activitat física. Durant tot el mes d'abril hi ha actiu el repte solidari 'Suma Passos' impulsat des del programa PAFES, Pla d'activitat física esport i salut, un repte que vol combatre el senderisme incentivant els usuaris a caminar almenys 10.000 passos al dia. Tot amb l'aplicació 010k i amb una petita competició entre àrees bàsiques de salut. 

Per més detalls i informació, aquest divendres a partir de 2/4 de 7 de la tarda a la sala d'actes de l'ajuntament es recomana assistir a la xerrada informativa amb membres de l'associació RunWomanRun .

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar