Publicitat
Publicitat

Arriba a l'Escala Lucía Díaz, la guanyadora de la Beca d'Arts Plàstiques

Lucía Díaz, la guanyadora de la Beca d'Arts Plàstiques de 2019  ja és a l'Escala. Avui ha passat per l'ajuntament on se li ha donat la benvinguda. Dirant tres mesos investigarà sobre ceràmica i sal a la Casa Forestal.

Ja és a l'Escala Lucía Díaz, la ceramista de Granada guanyadora de la 21ena edició de la Beca Internacional d'Arts Plàstiques que organitza l'Ajuntament de l'Escala.Li han donat la benvinguda el regidor de cultura Rafel López i  l'alcalde de l'Escala Víctor Puga.Lucía Díaz s'ha instal·lat aquest matí a la Casa Forestal on desenvoluparà el seu projecte que relaciona ceràmica i sal durant els propers 3 mesos.Les primeres paraules han estat per explicar com es va assabentar de la beca i quines són les primeres sensacions.Pel que fa al projecte en té clar el contingut però no els detalls.Ha de decidir després d'un procés d'investigació en el qual ha de conèixer l'Escala i la seva cultura.

Satisfacció també des del consistori en conèixer  personalment  Lucía Díaz i les ganes de treballar que ha mostrat.Es posa com exemple d'una beca ja consolidada i amb cada vegada més prestigi, que atreu artistes joves i de nivell.Lucía Díaz treballarà tres mesos a la Casa Forestal.Passat aquest període presentarà els resultats en una exposició.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar