Publicitat
Publicitat

Nova imatge pista del Camp dels Pilans

L'associació de veïns del Camp dels Pilans va celebrar dissabte la seva assemblea anual, marcada enguany per no tenir cap punt remarcable i per mantenir la continuïtat de la junta. A la trobada hi van assistir l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga i el regidor d'urbanisme Josep Bofill els quals van explicar les novetats per la pista central. 

Els veïns del Camp dels Pilans - Les Corts, van trobar-se dissabte al matí al centre cívic dels Pilans per celebrar l'assemblea anual dels socis. Una assemblea molt tranquil·la marcada pels punts habituals de cada any com l'aprovació de l'estat de comptes, el pressupost per aquest any i les activitats programades per als propers mesos. Durant l'acte els veïns van poder conversar amb l'alcalde de l'Escala Víctor Puga i el regidor d'urbanisme Josep Bofill, presents a l'acte per explicar les noves intervencions a l'espai central del barri on està previst desenvolupar la fase 3 de reutilització de l'entorn de la pista. Un projecte global per aconseguir un espai ludicoesportiu apte per a totes les edats i donar vida aquesta zona .

Aquest projecte no s'executarà sense el consentiment dels veïns, per això durant l'assemblea alguns d'ells van expressar la seva opinió, van donar consells i van expressar el seu malestar amb petits detalls. De moment, el projecte a desenvolupar serà l'adequació de la pista amb un escenari.

Des de la junta i després de l'assemblea anual toca posar fil a l'agulla per coordinar les activitats que arriben properament. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar