Publicitat
Publicitat

El CER l'Escala aconsegueix la salvació a la Superdivisió amb el primer punt de Norbert Tauler

El CER l'Escala continuarà un any més a la Superdivisió Masculina de tennis taula després d'empatar a 3 contra el Vincios gallec. S'ha aconseguit la salvació gràcies al punt del jove Norbert Tauler que en el sisè enfrontament va superar a Santiago Prieto. Tauler s'estrena a la Superdivisió amb un punt decisiu.

El CER l'Escala aconsegueix la salvació a la Superdivisió Masculina de tennis taula amb l'empat a 3 contra el Vincios gallec. El punt decisiu el va aconseguir el jove de la pedrera Norbert Tauler, que feia el primer punt a la màxima categoria, un punt que ha servit per certificar la permanència.

En el primer enfrontament, el jugador del CER Sergi Grau va perdre per 1 a 3 davant l'ucraïnès Ievgen Pryshchepa, el millor jugador de l'equip gallec.

En el segon partitl, es varen batre en duel dos jugadors portuguesos Diogo Dos Santos i Santiago Prieto. El jugador del CER va passar per sobre del jugador del Vincios i va guanyar-lo per 3 a 0.

En el tercer cara a cara, el jove Norbert Tauler va caure ajustadament contra Martin Pintos per 0 a 3 amb els marcadors de 10 a 12, 15 a 17 i 14 a 16. El de Palafrugell va fregar la victòria. 

En el quart duel, el jugador del CER, Diogo Dos Santos, es va enfrontar a la primera espasa del Vincios, Ievgen Pryshchepa, i va cedir per 0 a 3.

En el cinquè enfrontament, el figuerenc Sergi Grau ho va tenir francament complicat contra Martin Pintos. El jugador local va haver de remuntar en dues ocasions i per sort el cinquè onzè el va sumar el CER l'Escala i va forçar el sisè duel.

I el 3 a 3 venia després de la primera victòria de Norbert Tauler a la Superdivisió. El de Palafrugell superava per 3 a 1 al jugador portuguès Santiago Prieto i gràcies a aquest triomf, el CER certificava la permanència a la màxima categoria quan falten tres jornades per acabar el campionat.

El CER l'Escala acaba la jornada amb 16 punts. La pròxima cita serà el 14 d'abril a la pista gallega del Visit Pontevedra, un equip que lluita per salvar-se.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar