Publicitat
Publicitat

El ple aprova la cessió de terrenys per ampliar el CAP

al ple municipal del mes d'abril. El debat però es va centrar als precs i preguntes amb els partits de l'oposició fent ressò del que reben dels ciutadans. El ple va ser precedit per una altra sessió plenària, amb la presentació de la memòria anual del síndic de greuges.

El ple municipal del mes d'abril a l'Escala, segurament l'últim ordinari d'aquesta legislatura , ha aprovat la cessió dels terrenys que han de fer possible l'ampliació del Centre d'Atenció primària de l'Escala, uns terrenys situats entre l'actual CAP i la Comissaria conjunta de policia Local i Mossos d'Esquadra.Des de l'equip de govern es considera que és necessari fer l¡'ampliació tenint l'abast actual del seervei que es presta.Aquest tràmit era preceptiu abans de poder engegar les obres d'una ampliació necessària per poder emprendre una obra necessària per a poder donar una bona atenció sanitària a la població de l'Escala i de la seva Àrea Bàsica de Salut. 

Entre d'altres el ple també aprovava suspendre l'execució de les obres d'urbanització del carrer Sàlvia.Les obres es van licitar coincidint amb unes al·legacions dels veïns que encara no s'han resolt.Part de l'oposició creu que tocarà indemnitzar l'empresa que ja hauria d'haver començat les obres.El govern explica que ja s'ha parlat amb l'empresa i hi ha un acord .El ple també donava el vist i plau a l'adjudicació de les terrasses de Riells i a la pròrroga del servei de neteja de platges a l'empresa Can Pipa.Els precs i preguntes van ser densos, amb un tema comú tractat per la majoria de grups que qualificaven  d'onada d'asfaltats. Esquerra Republicana , per exemple demanava un mirall per evitar accidents.El govern replica dient que  que  d'asfaltatges se n'han  fet cada any.

El Partit Popular va preguntar per la subvenció europea a través d'una empresa  amb la que es volia posar wifi pública a tot el municipi, un tema que l'equip de govern es va comprometre a respondre.

Altres temes tractats van ser els pas de vianants de davant la Plaça de les Escoles o el tipus de sanció per accedir a La Plaja, però sobretot la oposició preguntava sobre Sant Martí d'Empúries.

Abans del ple d'abril es va celebrar una altra sessió plenària on el Síndic de Greuges Carles Cervantes presentava la memòria anual.Explicava que ha tramitat 17 expedients dels quals només n'han quedat 4 per resoldre.Està satisfet sobre la seva feina sobretot amb tot el relacionat amb la participació.Tota l'oposició li va agrair la feina, el Partit Popular demanant més contundència amb l'ajuntament.Des de l'equip de govern se li agraïa aquesta feina i l'anar més enllà de les seves funcions.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar