Publicitat
Publicitat

Jordi Puig passa per l'Escala

Passa per l'Escala Jordi Puig, que està fent la volta als Països Catalans en cadira de rodes, una iniciativa sorgida durant una de les cantades de la Coral Groga escalenca. Després de prop de 1300 quilòmetres tancarà el recorregut diumenge vinent a Salses.

Jordi Puig, nascut a Girona, amb família a l'Escala i des de fa deu anys amb domicili a Mallorca, va iniciar el mes de desembre tota una aventura, la de fer la volta als països catalans en cadira de rodes.La idea li sorgeix l'estiu passat durant una de les actuacions de la Coral Groga a la Plaja.Amb 40 anys de pensament independentista va pensar que era el moment de prendre la iniciativa.És al tram final del recorregut, ara ha passat per l'Escala, on ha estat rebut per un centenar de persones i ha participat en una de les trobades de la Voral.Fins ara ha fet uns 1200 quilòmetres en cadira de rodes, un camí on ha quedat sorprès amb el que s'ha trobat,  on tot moment s'ha trobat amb gent hospitalària que l'ha acollit, persones amb conviccions fermes i ganes de tirar endavant.

Després de l'aturada a l'Escala Jordi Puig continua fent camí, un recorregut que es tancarà a salses, a la Catalunya Nord, diumenge vinent.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar