Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala té una nova final a Sant Jaume de Llierca

El FC l'Escala té una cita a Sant Jaume de Llierca i vol seguir a la primera posició; el sènior femení de bàsquet li espera una gran final contra la Vall d'en Bas aquest dissabte; el CER de la Superdivisió Masculina espera certificar la permanència i el sènior masculí de bàsquet vol tornar a guanyar a fora.

El FC l'Escala, com el Sant Feliu de Guíxols i Bescanó, no tenen marge d'error si volen continuar aspirant a l'ascens o a la plaça de promoció d'ascens a Primera Catalana. Els escalencs, els liders de la categoria, tenen una autèntica final dissabte a 2/4 de 5 al camp del Sant Jaume de Llierca, un equip que en les darrers sis partits n'ha perdut cinc i n'ha empatat 1. Jam Baldeh explica que no val confiar-se.

En el partit de la primera volta va acabar amb victòria escalenca per 3 a 0. Els golejadors van ser el davanter que ja no juga amb l'Escala, Richy Hurtado, el capità Sergi Ramirez i el migcampista Uri Sala. 

Per la seva banda, el Sant Feliu de Guíxols, segon classificat i que té els mateixos punts que els escalencs, visiten el camp del Bosc de Tosca dissabte a les 6 de la tarda i el Bescanó diumenge a les 4 es desplaça al camp de la Marca de l'Ham. 

En bàsquet, el pròxim partit del sènior masculí és a la pista de l'Olot dissabte a 1/4 de 8 de la tarda. L'objectiu dels escalencs és aconseguir la segona victòria consecutiva fora de casa. Els olotins a l'Escala van perdre 97 a 82.

En relació al sènior femení té una cita molt exigent dissabte a les 6 de la tarda contra la Vall d'en Bas. És un rival directe de la part alta de la taula que aquesta passada jornada perdia inesperadament contra el Cassanenc, un dels equips més fluixos de la categoria. Les escalenques en el partit de la primera volta van perdre de 10 punts de diferència. El sènior femení diumenge també jugarà perquè recupera el partit contra el tou Tossa de Mar.

En tennis taula, el CER l'Escala de la Superdivisió Masculina s'enfronta dissabte al matí a les 11 contra el Vincios gallec. Aquest cap de setmana es podria certificar la permanència.

Recordem que a l'equip escalenc li queden quatre partits per acabar la lliga. Els rivals Vincios, Pontevedra, Cajasur Priego de Còrdova i Arteal Santiago.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar