Publicitat
Publicitat

El CER l'Escala espera assolir la permància en els pròxims dies

La salvació del CER l'Escala de la Superdivisió Masculina de tennis taula és virtual però no matemàtica. El conjunt escalenc que ja tenia la permanència a la butxaca ara no la té perquè el Cambados ha sumat dos punts per l'alineació indeguda del Borges Grup Vall i i per tant el CER matemàticament no està salvat.

El primer equip del CER l'Escala té pràcticament enllestida la permanència a la Superdivisió Masculina de tennis taula. L'alineació indeguda del Borges Grup Vall a la pista de Cambados, ha fet que aquest equip gallec passi dels 7 als 9 punts i per tant el CER no hagi pogut confirmar encara la salvació.

Ara queden quatre jornades: Vincios, Pontevedra, Cajasur Priego de Còrdova i Arteal Santiago. Contra el Vincios i Pontevedra s'espera puntuar.

 Com que la permanència està més a prop que mai ja es comença a pensar la pròxima temporada. El club voldria tancar la plantilla al maig.

Encara queda saber el desenllaç del segon equip de Divisió d'Honor que els dies 6 i 7 d'abril es juga la salvació a les pistes del Valladolid, Burgos i Torrelavega.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar