Publicitat
Publicitat

Nova oportunitat per veure l'espectacle Solitud 360º

Aprofitant la Setmana Santa, l'Alfolí de la Sal i Vila del Llibre ofereixen una nova oportunitat per poder veure l'espectacle Solitud 360º, que es va crear per a la recent celebració de la primera edició de la Vila del Llibre a l'Escala i va esgotar totes les entrades.

"Solitud 360º" és un espectacle de petit format, creat expressament per a la sala dels còdols de l'Alfolí de la Sal. Tota una experiència immersiva de llums, ombres, fotografia i música per viure en primera personal el camí emocional de la Solitud de Víctor Català, concebut amb motiu dels 150 anys del naixement de Víctor Català. Està vestit a mode de monòleg, que interpreta l'actriu Lila Urbano, amb música en directe de Conrad Setó, fotografies de Xulio Ricardo Trigo i el mapping i muntatge d'Emiliano Castro i Marc Homar. En la seva estrena, el cap de setmana de La Vila del Llibre, es van esgotar totes les entrades posades a la venda. Ara s'ha decidit programar noves sessions per al cap de setmana de Setmana Santa.

S'han programat un total de nou sessions entre divendres 19 i dilluns 22 d'abril.El divendres, a les vuit del vespre; el dissabte i el diumenge al migdia, a les cinc i a dos quarts de nou; i el dilluns, a les dotze i a les cinc de la tarda.La venda d'entrades anticipades ja és oberta. Es poden adquirir, al preu de 12€, al web viladelllibre.cat/entrades

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar