Publicitat
Publicitat

Les Dones al Mar del Club Nàutic l'Escala torna a ser un èxit

Una trentena de participants es varen animar aquest cap de setmana a la jornada de portes obertes - Dones al Mar que ha impulsat un any més al Club Nàutic l'Escala. L'objectiu era apropar diversos esports nàutics al públic femení perquè d'aquesta manera hi hagi major presència de la dona en el món de l'esport.

Un any més, la jornada de portes obertes – Dones al Mar del Club Nàutic l'Escala ha estat tot un èxit. Sota un sol radiant, una trentena de participants van poder gaudir del caic, pàddel surf, vela lleugera i vela de creuer. 

{{ tall Inma, participant }}

La meteorologia va oferir les condicions perfectes per iniciar-se i gaudir al màxim dels esports que proposava la jornada. Per a poder desenvolupar les activitats, l’equip de l’Escola de Vela del Club Nàutic va comptar amb la col·laboració de diversos abonats de la instal·lació.

L'objectiu principal d'aquesta quarta edició de Dones al Mar, que s'enmarca dins les activitats de la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora, era reivindicar una major presència de la dona al mar i al món de l'esport en general.

El passat diumenge 10 de març participava a la VII Jornada de l’Esport Femení de Girona, on també va proposar diverses activitats i fins i tot una exhibició de paddle SUP pel riu Onyar.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar