Publicitat
Publicitat

Ets perfecte, no et suporto a l'Escala

La sala del Cer va acollir dissabte a la nit la representació teatral 'Ets perfecte, no et suporto' musical de petit format, amb el grup d’adults del taller de teatre musical de l’escola El Galliner de Girona.



Així comença la representació 'Ets perfecte, no et suporto' musical de petit format que dissabte a la nit va fer passar una molt bona estona el públic que va assitir a la sala d'actes del Cer. Un musical amb molts actors a dalt de l'escenari. Un projecte que neix a l'escola El Galliner de Girona, de la mà del taller d'adults de teatre musical. 

De moment el musical s'ha representat a pobles com Celrà, Bordils, L'Escala o La Bisbal. S'espera confirmar algun poble més i també participar al Fitag, el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona.

L’espectacle 'Ets perfecte, no et suporto'  mostra les interioritats del món de la parella. Una visió ampliada, irònica i divertida, d’experiències que tothom ha viscut en algun moment o altre de la seva vida: la primera cita, el nuviatge, el matrimoni, l’arribada dels fills o la rutina. Una adaptació del clàssic 'T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré'

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar