Publicitat
Publicitat

Molt públic al Playback de veterans 2019

L'edició número 32 del playback de veterans, tanca el cap de setmana amb bona assistència de públic a les tres sessions programades i amb un bon nivell de les més de 15 actuacions proposades. De nou la presentació va anar a càrrec de Jordi Serra amb la seva peculiar Leonarda, personatge que va posar-se el públic a la butxaca.



Així començava la 32ena edició del Playback de veterans de l'Escala, amb la Leonarda arribant a última hora per ocupar el lloc del seu germà qui no ha pogut presentar el Playback aquest any, ja que va perdre el tren. De nou la seva participació ha estat molt ben acollida pel públic assistent a les tres sessions programades, la nit d'estrena el divendres la sala va omplir-se de gom a gom igual que el diumenge, essent el dissabte el dia més fluix segurament per la lliga de futbol i la manifestació. Tot i això els organitzadors estan molt satisfets de la resposta del públic i del programa presentat aquesta any.

 

El 32è PlayBack de Veterans va comptar amb moltes actuacions grupals, amb estils molt diferents d'ara i d'abans. Amb temes de pel·lícula, cançons acutals i els clàssics de sempre, a banda de les actuacions més còmiques un clàssic a l'Escala.

{{ tall Jordia Gallegos }}

El playback posa el punt i final, amb l'actuació de la Leonarda que acabava transforman-se amb el seu germà. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar