Publicitat
Publicitat

El dinar del dia de la dona a debat a l'assemblea del casal del Jubilat

El Casal del Jubilat de l'Escala ha celebrat l'assemblea anual de socis sense masses novetats. Els temes que es van debatre més van ser la qualitat del menjar del dinar del Dia de la Dona. la possibilitat d'una doble tarifa al bar, o el pagament de les quotes a l'SGAE, amb les que l'entitat no està massa d'acord.

El dinar del Dia de la Dona va ser el tema que va generar més debat a l'assemblea anual  del Casal del Jubilat de l'Escala.Les queixes rebudes pels  musclos, l'arròs i els calamars van fer plantejar a la junta de deixar de celebrar-lo.El socis els van convèncer que ells no tenien la culpa i finalment es resoldrà amb un canvi de càtering.A l'assemblea es van tractar els temes habituals, amb el repàs a les activitats , les excursions o l'estat de comptes.També es parlava de l'SGAE, la Societat General d'Autors i Editors, que ha conegut les activitats del Casal i està cobrant a terminis les quotes de cinc anys enrere.Un error quasi porta l'entitat al jutjat.Els socis també van decidir que el bar tingués una doble tarifa, una pels socis i una altre pels no socis.

A l'assemblea hi van ser present la regidora de Gent Gran Ramona Viella i l'alcalde de l'Escala Víctor Puga, que destacaven la tasca que es fa des de la junta del Casal i es mostraven disposat a continuar donant suport.Durant l'assemblea el fins ara vice-president Joan Pujol anunciava que deixa el càrrec, content d'haver participat de la gestió del Casal durant tots aquests anys, a la vegada que s'oferia per seguir ajudant cada vegada que se'l necessiti.L'entitat supera ara mateix els 600 associats.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar