Publicitat
Publicitat

Albert Pons, alcaldable per En Comú l'Escala

En Comú l'Escala es presenta com la garantia d'una política més social per a una Escala més real. El seu candidat, Albert Pons, en serà el candidat. Divendres va explicar els eixos de la seva política davant una trentena de persones.

En Comú Podem es presenta per primer cop sota aquesta denominació a les eleccions municipals, recollint bona part de l'herència del que ara fa quatre anys era ICV-EUiA. Albert Pons, un veterà d'aquesta formació ha fet un pas endavant i encapçalarà la candidatura. A la presentació oficial de divendres, seguida per una trentena de persones, va definir el projecte d'En Comú com la garantia per a una política més social per a una  l'Escala més real. Per a Pons, hi ha una Escala que, darrera una façana cofoista i d'aparador, resta amagada. És, deia, l'Escala desl 456 aturats, dels 47 habitatges ocupats i del monocultiu turístic. I En Comú Podem vol representar aquells sectors amb sentiments d'esquerra i progressista.

L'enfortiment de l'estat del benestar, la gestió totalment pública dels serveis de salut o la municipalització de la gestió de l'aigua potable o la recollida d'escombraries son només algunes de les propostes exposades en la presentació de divendres. En definitiva, En Comú l'Escala, es presentava com una confluència de noves energies i de persones vinculades fa temps a la política a través de formacions com ICV-EUiA.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar