Publicitat
Publicitat

Dos equips del FC l'Escala, al MIC 2019

La Diputació de Girona i MICSports garanteixen fins a 4 anys més la celebració del torneig internacional a les comarques gironines. Enguany, el FC l'Escala competirà amb dos equips, amb l'aleví i també amb l'infantil. Els dos equips han conegut els seus rivals aquesta setmana. 

Aquest any en la dinovena edició del MIC hi haurà dos equips escalencs. Un que competirà en la categoria aleví i l'altre en la categoria infantil. Dimarts, els jugadors ja van saber els seus rivals. 

Els alevins s'enfrontaran a la UE Olot, al De Anza Force dels Estats Units i a Unu World Sports del Japó. Els equips més potents d'aquesta categoria i que passaran pel camp de l'Escala seran el FC Barcelona, el Manchester United, l'Atlètic Club de Bilbao i el València FC. 

I els infantils han quedat emparallats amb el RC Celta, FA Espluguenc i el North Carolina dels Estats Units. 

 El MIC es quedarà almenys fins al 2023 a les comarques gironines. La Diputació de Girona i MICSports garanteixen 4 anys més d'aquest prestigiós triofeu que es fa per Setmana Santa, enguany del 17 al 21 d'abril. 

Recordem que el camp de l'Escala, el Nou Miramar, s'està preparant per acollir a un dels esveniments més multitudinaris. Des del passat 18 de febrer van punxar l'herba i sembla que arribarà amb bon estat pel MIC. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar