Publicitat
Publicitat

Cap de setmana de PlayBack a l'Escala

La comissió de playback de veterans porten a escena aquest cap de setmana al CER la seva 32ena edició. Unes funcions on l'humor, els clàssics de sempre i els temes més actuals seran els protagonistes d'una vetllada presentada un any més per l'actor Jordi Serra.

Una any més i en ple mes de març arriba una nova edició del PlayBack de veterans, enguany la que fa número 32. Com sempre les actuacions seran al CER, divendres 15 i dissabte 16 a les deu de la nit, i el diumenge 17 a les sis de la tarda. Un any més les funcions seran presentades per l'actor Jordi Serra, qui portarà el seu personatge estrella. Enguany el format seguirà les línies dels dos últims anys, amb actuacions de sempre i temes molt actuals tot per fer gaudir al públic. 

{{ tall -- Jordi Gallegos Comissió PlayBack de Veterans }}

Per assitir a qualsevol de les sessions de PlayBack es poden comprar entrades anticipades a l'oficina de turisme de la Plaça de les Escoles a partir de 2/4 de 12 fins l'13h i de 17h a 19h. També es poden adquirir, si en queden de lliures, una hora abans de cada actuació.

 

Per més detalls del Playback, aquest divendres a partir de les vuit de la tarda o a les deu de  la nit canal 10 Emprodà dins l'espai d'entrevistes Parlem, conversa 30 minuts amb els organitzadors del PlayBack de veterans. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar