Publicitat
Publicitat

Dani Espinal presidirà la junta de la UBET amb una junta d'11 membres

La UBET tindrà una junta directiva d'11 membres. La presidirà Dani Espinal i es presentarà als associats en l'assemblea extraordinària de socis. Enfortir-se com a entitat gremial del petit comerç serà el seu repte principal. Per a aconseguir-hi disposarà del nou Pla Comercial encarregat per l'Ajuntament.

Dijous es clou el període d'inestabilitat i buit de poder a la Unió de Botiguers i Empresaris Turístics de l'Escala. Dijous es proposarà als associats una junta directiva amb més membres que no havia tingut mai, un total d'onze. La junta serà encapçalada per Dani Espinal com a president, amb Verònica Martí com a vice-presidenta, Sheila Esponellà de secretària, Julie Palau com a tresorera i set vocals, entre els quals s'hi compta l'últim president de l'entitat, Narcís Peraferrer.

Dani Espinal s'ha mostrat satisfet d'haver resolt l'impàs d'inestabilitat que ha patit l'entitat i es mostrava convençut de poder fer més forta l'entitat, tot fent autocrítica i preguntant-se perquè tants pocs negocis de l'Escala estan agremiats a la UBET.

Per a dinamitzar el sector comercial de l'Escala, la nova junta tindrà una eina important a desenvolupar com és el Pla Comercial que l'Ajuntament va presentar en societat el mes passat. 

L'assemblea extraordinària on s'ha d'oficialitzar la nova junta directiva es ce3lebrarà dijous a dos quarts de nou del vespre. A la sala d'actes municipal.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar