Publicitat
Publicitat

Robert Bosch, escollit candidat de Junts per Catalunya a l'alcaldia de l'Escala

Robert Bosch és escollit candidat de Junts per Catalunya a l'alcaldia de l'Escala. La militància del partit l'escollia en votació ahir a la nit amb més del 90% dels vots favorables. El projecte de Bosch té l'objectiu d'incrementar la representació i ser la força més votada.

El militants del PdeCat, va aprovar, amb 12 vots favorables i 1 vot en blanc, la proclamació de Robert Bosch com a candidat l'alcaldia de l'Escala sota la marca Junts per Catalunya. Un acte que va comptar amb la presència del diputat Ferran Roquer qui feia un ampli repàs de la política actual catalana i l'evolució de les sigles de Convergència i Unió, que amb poc temps han canviat molt,  passat per convergència democràtica, Junts pel Sí, Democràcia i Llibertat, PedCat i La Crida fins arribar a l'actual i de moment definitiva Junts per Catalunya. Un Ferran Roquer que elogiava la joventut i el criteri propi de Bosch.

La de Robert Bosch va ser l'única candidatura presentada, i el partit va dipositar la seva confiança en ell per continuar liderant el projecte de cara a les eleccions municipals de 2019. Aquesta serà la primera vegada que Bosch encapçali la llista del seu partit, recordem que fins ara el portaveu de la formació no ocupava el càrrec de cap de llista, Bosch va incorporar-se al consistori després de la renúncia de dos regidors. Després de la votació el candidat a l'alcaldia dirigia unes paraules al públic, una intervenció que començava amb un toc d'autocrítica.

Robert Bosch també va desgranar les línies bàsiques del programa electoral de Junts per Catalunya L'Escala, un programa amb 5 punts centrals, seguretat, atenció a la gent gran, educació, reconfiguració de la circulació i aparcament al nucli i  redacció del pla general.

Bosch també agria la confiança dipositada en ell i augurava una campanya electoral dinàmica, valenta amb l'objectiu d'incrementar la militància local i convertir-se en la força més votada. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar