Publicitat
Publicitat

Nou campionat de botifarra Penya Blaugrana de l'Escala

La Penya Blaugrana de l'Escala, organitza una any més el tradicional Campionat de Botifarra. Enguany amb novetats amb els premis i també amb l'obsequi de participació. 

La Penya Blaugrana de l'Escala, organitza un any més i ja en van tres el Campionat de Botifarra. Un acte popular i festiu, que acull cada any més de 50 parells a la sala polivalent de l'Escala. Un partida amb un mínim de dues partides i amb eliminatòria directa, que promet emoció i molt bon ambient. Enguany el format segueix la mateixa línia que edicions anteriors, amb una petita novetat dins l'apartat de premis. 

El campionat serà el dia 23 de març  a partir de les 16h de la tarda, de moment les inscripcions van a bon ritme. Cal recordar que les inscripcions anticipades són a 24 euros, a partir del dia 16 de març augmenten a 30 euros. Tots els interessats en participar poden enviar un correu electrònic a campionatbotifarra@pblescala.cat o enviar un whatsApp al 611 24 77 49. 

Tots els participants al Campionat de Botifarra s'emporten amb l'inscripció un regal, enguany amb molt de sabor escalenc.  

A més a més al llarg de la tarda, tots els inscrits poden gaudir del berenar cortesia de la penya, torrada amb botifarra, allioli i cervesa. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar