Publicitat
Publicitat

El Casal celebra el Dinar del Dia de la Dona

Es celebra una nova edició del Dinar de les dones al casal del Jubilat. Música, un bon àpat i un ambient millor van fer gaudir d'una bona vetllada al socis assistents, dones i homes.

Un total de 150 persones van assistir al Dinar del Dia de la Dona celebrat divendres al migdia al Casal del Jubilat.Com a la darrera edició va formar part dels entrants l'actuació del grup Calidae, presentant temes d'estils diversos, i com deia el seu director, amb música que acompanya, sense estridències.És el dinar de la dona al que  també hi assisteixen  les parelles.I és que segons la regidora de Serveis Socials, Ramona Viella, a partir d'una edat les coses es veuen molt diferents.Per la regidora a les dones encara els toca picar molta pedra per assolir la igualtat amb els homes.

La vetllada, segona els assistents i també segons el president del Casal Ramon Ministral va anar molt bé.El maltracte de gènere continua  a totes les edats tot i que la societat cada dia està més conscienciada.S'hi treballa de valent des de Servbeis Socials.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar