Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala s'enfronta al Besalú, a Bellcaire

El FC l'Escala té compromís aquesta jornada contra el Besalú. El partit no es jugarà a l'Escala sinó a Bellcaire perquè el camp de futbol continua rebent tractaments per tal de poder arribar amb les màximes garanties al MIC, el torneig internacional de Setmana Santa que aquest any utilitzarà el VAR. 

La jornada 24 del grup primer de la Segona Catalana, el FC l'Escala la disputarà a Bellcaire enfrontant-se al Besalú, que trepitja la zona de descens. Els escalencs tenen la intenció de tornar la derrota al Besalú, ja que hem de recordar, que els besaluencs, en el partit de la primera volta van guanyar a l'Escala per 1 a 0. En aquell moment, el Besalú era el cué i aconseguia la primera victòria del campionat. El partit serà diumenge a les 4 de la tarda.

En bàsquet, el sènior masculí té l'objectiu d'aconseguir la tercera victòria de la temporada a la Tercera Catalana fora de casa aquest dissabte a les 4 de la tarda a la pista del Quart, un rival directe que a l'Escala va perdre 80 a 69.

El partit del sènior femení a Tossa s'ha ajornat. 

En tennis taula, el CER l'Escala aquest dissabte a les 6 visita la pista de l'Universidad de Burgos després d'empatar a 3 contra el Vilagarcia d'Arousa, el cué de la Superdivisió Masculina. Els burgalesos són cinquens amb 17 punts i els escalencs tenen dos punts menys.

{{ tall Sergi Grau, jugdor del CER l'Escala }}

I tres últims apunts breus, l'atleta Aitana Radsma aquest cap de setmana competirà en l'estatal a València, els dos pilots Xavi Garcia i Pol Morral aquest dijous han marxat cap a Madrid per participar a la cinquena edició de la Panda Raid i dissabte al matí, a la pista del Pump Track, s'han programat diverses activitats relacionades amb el ciclisme en el marc de la inauguració del nou espai. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar