Publicitat
Publicitat

La tripulació de Vicenç Batlle guanya la primera regata de la primera Lliga de Vela Catalana

La tripulació liderada per Vicenç Batlle guanya la primera regata de la primera Lliga de Vela Catalana que s'ha fet al Mar d'Empúies aquest passat cap de setmana. I també aquest cap de setmana s'ha fet la Trobada mensual de Pesca de Pagell en la que van participar quaranta aficionats de la pesca esportiva.

La Lliga de Vela Catalana s'ha estrenat al Mar d'Empúries. Aquesta primera regata ha estat organitzada per la Federació Catalana de Vela, el Club Nàutic l'Escala i el Club Nàutic Vilanova. Aquesta competició proposa als diferents clubs crear equips de quatre persones per enfrontar-se amb embarcacions de tipus monotip. 

El monotip escollit pel Club Nàutic l'Escala ha estat el J70, del que la seva escola de vela disposa de tres unitats. Dues d’elles són les que s’han utilitzat per disputar les vuit proves del campionat, distribuides en dues jornades de regata.

Completades totes les mànigues, la tripulació liderada per Vicenç Batlle és la que s’ha alçat amb la victòria. 

Els de Valentín Baraibar, també del Club, s’han fet amb la segona plaça de la competició. Els dos equips han guanyat el passaport per participar a la final, on podran fer-se amb un premi econòmic i una Wild Card que els permetrà navegar gratuïtament a l’edició 2020 de la Lliga de Vela Catalana.

La primera fase d’aquesta regata es feia a l'Escala i ara passa el relleu al Club Nàutic Vilanova, que acollirà la segona fase classificatòria els dies 13 i 14 d’abril i la final, el 4 i 5 de maig.

També aquest cap de setmana, la secció de pesca del Club Nàutic l’Escala celebrava la seva cita mensual. Es reunia per la Trobada de Pesca de Pagell, que va aconseguir congregar fins a 18 embarcacions i una quarantena d’aficionats a la pesca esportiva. Entre elles, dos caiacs, disciplina que s’incorpora a les trobades amb l’objectiu de fer-se amb el premi Ecofish. Un nou èxit, doncs, de la Lliga Social de Pesca del Club patrocinada per Nautivela – Bénéteau.

Els pescadors de la Guiula de Jordi Carreras, primers en puntuació i mereixedors, també, del premi a la peça més gran. La segona i la tercera plaça van ser per Emma’s de Jordi Gràcia i Escal de Carles Sanahuja. El premi Ecofish de la jornada va ser per a Ingrid Bendek.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar