Publicitat
Publicitat

Portes Obertes a l'Escola de Música El Gavià

Portes obertes i setmana cultural a l'escola de música El Gavià. A més, la coral de l'escola viatja demà a París per participar en una trobada internacional de cant coral.

L'Escola Municipal de Música El Gavià viu demà i divendres dos dies ben especials. D'una banda amb jornada de portes obertes, amb l'objectiu de donar a conèixer el centre i les seves activitats; de l'altra, amb setmana cultural, farcida de tallers i activitats especials com un recorregut musical per l'escola, per als més petits; un taller d'introducció a la música hindú; o un vermut i jazz i taller d'improvisació per als més grans i adults. La jornada de portes obertes és per a tothom qui hi tingui interés i s'estigui plantejant la possibilitat de matricular-se ell mateix o els seus fills a l'escola.

L'activitat més destacada d'aquesta setmana, però, és la sortida que fan els alumnes de la coral jove, nois i noies d'entre 11 i 15 anys, i de l'orquestra a París. De demà dijous fins diumenge, amb motiu d'una trobada internacional de corals.

La sortida és demà dijous. Divendres serà un dia d'aclimatació; el dissabte serà quan faran els dos concerts i diumenge és dia reservat per a la tornada cap a casa.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar