Publicitat
Publicitat

Es presenta 'El secret del meu turbant' de Nadia Ghulam

Nadia Ghulam ha presentat a l'Escala ' El secret del meu turbant'. Ho ha fet dins les activitats previstes aquests dies relacionades amb el 8 de març. El llibre recull la duresa de ser dona a l'Afganistan.

L'escriptora afganesa Nadia Ghulam ha presentat a l'Escala el seu darrer llibre, 'El secret del meu turbant', un títol que fa referència a les dificultats que tenen les dones al seu país, que en el seu cas, va haver de fer-se passar pel seu germà per poder sobreviure.El presentava a la biblioteca com a tret de sortida a l'Escala de diverses activitats en motiu del dia internacional de la dona treballadora, el 8 de març.Ghulam explica que el vuit de març no pot ser un dia de celebracions, sinó una jornada de reivindicació, ja que en alguns paisos es viu una falsa sensació d'igualtat entre homes i dones, i en d'altres com el seu, senzillament les dones no tenen drets.

Nadia Ghulam ha escrit tres llibres, cada vegada és més coneguda i  es demana la seva presència a molts llocs i escoles perquè expliqui el que ha viscut.Creu que l'educació és bàsica perquè les dones sumin els drets que els pertoquen i sobretot espera poder ajudar les dones del seu país.

A la presentació hi han assistit una trentena de persones.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar