Publicitat
Publicitat

Iker González fa el quart punt a la Superdivisió Masculina (3-3)

El CER l'Escala empata a 3 contra el Vilagarcia d'Arousa en el 17è partit de la Superdivisió Masculina. El jove Iker González, que suplia les baixes dels dos jugadors suecs, va tenir una actuació brillant. Primer va guanyar a Pedro Castro i després va posar contra les cordes a Reinier Cabezas.

El CER l'Escala suma el segon empat consecutiu a la sala polivalent, aquesta vegada contra el Vilagarcia d'Arousa gallec, el cué de la Superdivisió Masculina. Aquesta jornada es va alinear al jove Iker González per cobrir la baixa dels jugadors suecs. González, que dijous va fer 16 anys, va jugar amb un nivell molt alt.

En el primer enfrontament, Diogo Dos Santos va perdre contra Reinier Cabezas per 0 a 3.

En el segon duel, Sergi Grau no va poder donar la campanada contra Sergiy Nigeruk. El figuerenc va cedir per 1 a 3.

En el tercer partit va venir el primer punt del duel de la mà d'Iker González que va superar com era de preveure a Pedro Castro per un clar 3 a 0. González va fer el quart punt a la Superdivisió.

En el quart enfrontament, Diogo Dos Santos va superar al millor jugador del Vilagarcia Sergiy Nigeruk per 3 a 1 i posava l'empat a 2 al partit.

El cinquè duel va ser d'infart. Iker González va estar a punt de donar la sorpresa. S'enfrontava a Reinier Cabezas i el va posar contra les cordes. De fet, el guanyador, que va ser el jugador del Vilagarcia, es va decidir en el cinquè onze. Els resultats: 7 a 11, 12 a 10, 10 a 12, 12 a 10 i 10 a 12.

I el sisè enfrontament, que s'arribava amb el 2 a 3 en el marcador, saltaven a la pista Sergi Grau i Pedro Castro. El jugador del CER va escombrar al jove jugador visitant per 3 a 0.

Amb aquest punt, el CER l'Escala baixa a la novena posició. Té les places europees a un punt i el descens a 8.