Publicitat
Publicitat

La UBET necessita una tercera assemblea per trobar junta

La UBET necessita una tercera assemblea per escollir nova junta o per dissoldre definitivament l'entitat, cosa que sembla no serà necessària. Dani Espinal s'ha ofert a encapçalar un nou grup, però ha demanat temps per lligar-ho.

Dani Espinal ha obert les portes a encapçalar una nova junta de la UBET que eviti la dissolució de l'associació escalenca de comerciants.Per saber si l'entitat té continuïtat o no serà necessària una tercera assemblea, que es celebrarà el proper 15 de març.És el temps que ha demanat Dani Espinal per veure si pot fer junta.Un altre factor que el farà decidir serà el Pla Comercial aprovat recentment per l'Ajuntament de l'Escala. Explica que ha de parlar amb el consistori.

Dani Espinal és membre de l'actual junta de la UBET, que va acabar el seu mandat fa unes setmanes després que s'esgotessin els quatre anys que marquen els estatuts de l'entitat.La vintena de socis present a la segona assemblea va votar per unanimitat tornar-se a reunir el dia 15.L'actual junta va acordar allargar el seu mandat fins aquesta tercera i última assemblea.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar