Publicitat
Publicitat

Partits decisius pel bàsquet i tennis taula

El CER l'Escala aquest cap de setmana té l'objectiu de segellar la permanència a la Superdivisió Masculina de tennis taula, el sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala s'enfronta al Torroella. Tots dos equips tenen els mateixos punts i tenen els descens a tocar. I el sènior femení rep la visita del líder Blanes. 

Dissabte serà un dia carregat d'esport. L'activitat comença a les 11h amb el partit del CER l'Escala de la Superdivisió Masculina de tennis taula que en aquesta jornada s'enfrontarà al cué Vilagarcia d'Arousa. És un partit clau per sentenciar la permanència. Tot apunta que els gallecs no vindran amb els seus millors jugadors i això ho volen aprofitar els jugadors escalencs. 

I ja a la tarda, tres partits més. El primer serà el del segon equip del CER l'Escala, el de Divisió d'Honor, que a partir de les 18h rep la visita de l'Irún Leka Enea. Recordem que l'equip d'Iker González i Norbert Tauler van entrar el descens el cap de setmana passat després de perdre a la pista del Mataró. 

Un quart d'hora més tard, a 1/4 de 7, el sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala disputa el derbi empordanès contra el Torroella. Aquests dos equips tenen el mateix nombre de victòries que de derrotes i tenen el descens a tocar. Els dos equips necessiten sumar per allunyar-se de la zona vermella de la Tercera Catalana. 

I a les 8 del vespre, el sènior femení rep la visita del líder Blanes, un Blanes que té els mateixos punts que l'Escala. Les de Susi Martí i Pau Esponellà tenen unes ganes enormes de tornar la derrota a l'equip blanenc perquè en el duel de la primera volta, les blavetes van perdre 50 a 36. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar