Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament millora la il·luminació de diferents punts de la vila

L'Ajuntament de l'Escala ha millorat la il·luminació del passeig de Riells amb 28 punts de llum amb tecnologia LED.  A més a més, aquest últim mes també s'han instal·lat diversos caps de far a passos de vianants, esquenes d'ase o trams de carreteres perillosos per tal de facilitar la visibilitat d'aquests elements durant la conducció.

L'Ajuntament de l'Escala ha finalitzat els treballs de millora de la il·luminació del passeig de Riells, l'actuació ha consistit en la instal·lació de 28 nous punts de llum amb tecnologia LED. Aquesta nova lluminària ofereix més visibilitat en un passeig que durant l'hivern i sense la llum dels aparadors de les botigues d'estiu quedava molt fosc, amb el reforç de llum s'aconsegueix un espai ben il·luminat que permet gaudir d'aquesta infraestructura durant tot l'any. 

Al mateix temps, fa uns mesos que s'està treballant amb la instal·lació de diferents caps de far, punts lluminosos nocturns per indicar i donar visibilitat a zones o elements de circulació que poden passar desapercebuts en plena nit. De moment s'han instal·lat aquests dispositius a diferents esquena d'ase de la vila, també als passos de vianant més concorreguts, a trams de carreteres amb certa perillositat com l'entrada dels masos de Can Reding i can Gepot o per indicar un espai conjunt de tram bici i carretera com el que hi ha al barri Rosa Lau.

Aquesta actuació s'emmarca dins els treballs impulsats des de la regidoria de Serveis i Mobilitat per continuar millorant l'enllumenat als carrers de l'Escala, incorporant sistemes més ecològics i econòmicament més eficients. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar