Publicitat
Publicitat

Xavi Garcia i Pol Morral estan preparats per l'aventura de la Panda Raid

Els dos pilots Xavi Garcia i Pol Morral tornen per cinquè any consecutiu a la Panda Raid, una cursa de llarga distància que es fa al Marroc del 8 al 16 de març. Els escalencs marxaran cap a Madrid el pròxim dijous 7 perquè divendres es fan les verificacions tècniques al Circuit del Jarama. 

La Panda Raid del Marroc és del 8 al 16 de març i els dos pilots escalencs, Xavi Garcia i Pol Morral, estan amb els últims preparatius. Serà la cinquena vegada que competeixen en aquesta prova africana on no està permès el GPS, únicament podran fer servir la brúixola i el roodbook. Recordem que l'any passat, Garcia i Morral van acabar a una més que meritòria tercera posició.  

Pel que fa al cotxe serà el mateix que han utilitzat en les quatre anteriors edicions. Es tracta d'un fiat panda de l'any 1992 que van anar a buscar en un taller de Valls. Com cada participació han fet petits retocs al vehicle per tal de competir amb les màximes garanties. 

Els pilots marxaran el pròxim dijous 7 de març en direcció Madrid perquè divendres es faran les verificacions tècniques al circuit del Jarama. Els participants de la Panda Raid, que dormiran en tendes de campanya, es passaran 11 hores al dia conduint i en diverses ocasions es creuaran cabres i camells pel recorregut.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar