Publicitat
Publicitat

Alumnes de l'Escola Empúries visiten l'Ajuntament

Nova visita d’alumnes de l’Escola Empúries a l’Ajuntament. Van entrevistar l’alcalde a la sala de plens i han visitat les dependències de la Casa de la Vila.

Els alumnes de tercer de l'Escola Empúries han visitat la Casa de la Vila i han entrevistat l'alcalde en un dels espais nobles de l'edifici com és la sala de plens. L'activitat forma part del treball de socials de coneixement del municipi. A l'entrevista, un per un han anat formulant preguntes a l'alcalde, Víctor Puga, amb una gran diversitat de temes, sobre la feina d'alcalde, sobre l'edifici consistorial, sobre les eleccions... O sobre qui va pintar els retrats dels alcaldes de l'Escala que hi ha a la sala de plens.Com a final d'entrevista, va haver-hi temps per a les peticions. Amb tot formalisme, amb una carta que recull el fruit del treball fet prèviament a l'aula. I llegit en veu alta per dos representants dels alumnes. Amb peticions com la de posar gespa artificial a la zona del pati on juguen a futbol, per no pelar-se més els genolls; poder fer piscina també al curs de tercer; posar un cartell informatiu a la nova pista de pumptrack per informar de les edats adequades per gaudir-ne i una última, vinculada a la biblioteca.

Tema que va aprofitar l'alcalde per explicar el projecte de nou centre bibliotecari que es pretén fer a Can Masset.

L'entrevista es va acabar amb una foto de grup a la mateixa sala de plens. Just després, la corrua d'alumnes va recórrer les dependències municipals, començant pel registre civil.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar