Publicitat
Publicitat

Al març s'inaugura la tercera planta de l'Alfolí dedicada a Víctor Català

En pocs dies Víctor català tornarà a ser protagonista. L'escriptora escalenca tindrà la seva càtedra a la Universitat de Girona i al mateix temps s'obrirà l'espai que se li dedicarà a l'Alfolí de la Sal, amb el que es completarà la funcionalitat de tot l'edifici. 

El proper mes de març s'inaugurarà la tercera planta de l'Alfolí de la Sal, que tindrà un espai preferencial per l'escriptora escalenca Víctor Català.Incorporarà també els serveis municipals de cultura i arxiu.És un mes on també, conjuntament amb la Universitat de Girona, es posarà en marxa la Càtedra Víctor Català.Recordem que la planta baixa  de l'Alfolí és multifuncional, per exposicións , presentacions i actes diversos, i a la primera hi ha l'exposició permanent.Ho explicava Rafel López a La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà, on no podia deixar de parlar de l'Escala Vila del llibre. Es centrava especialment en els agraïments.

Rafel López parlava també del Festival Portalblau, satisfet de com va en l'edició d'hivern i valorant un dels concerts que s'ha anunciat per l'estiu, amb l'actuació d'Alfred García.

Rafel López comentava també la coincidència de la Marató d'Empúries amb el Triumvirat Mediterrani.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar