Publicitat
Publicitat

Si dijous no hi ha junta la UBET pot desaparèixer

La UBET es troba en un dels punts més difícils des que es va crear, i és que no han aparegut socis que vulguin estar al capdavant de l'entitat. Dijous vinent es celebra una assemblea extraordinària que decidirà el futur de l'associació de comerciants.

La UBET, la Unió de Botiguers i Empresaris Turistics de l'Escala, podria desaparèixer si dijous vinent no es presenta una nova junta que vulgui gestionar l'entitat.L'actual president Narcís Peraferrer i la seva junta ja havien explicat que serien al capdavant durant quatre anys i que després passarien el relleu.A l'assemblea anual de socis celebrada la setmana passada no es va presentar cap junta alternativa.Si no hi ha nous representants la UBET podria desaparèixer.Es convoca a una darrera assemblea dijous vinent.La decisió de mantenir-se només durant un mandat, s'explica que va ser per la voluntat d'anar regenerant l'entitat periòdicament.

Des de l'actual junta s'explica que les tasques de la junta de la UBET s'han simplificat molt des que es va contractar una persona que fa les gestions bàsiques.

L'assemblea extraordinària que decidirà el futur de la UBET es celebra el dijous dia 28 a dos quarts de nou del vespre a la Sala d'Actes de l'Ajuntament.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar