Publicitat
Publicitat

L'equip femení de pàdel debuta amb victòria a Segona Categoria (2-1)

L'equip femení de pàdel s'estrena a la Segona Categoria amb un triomf a casa contra l'Aro B per un ajustat 2 a 1. El conjunt dirigit per Sergi Pujol aspira a la permanència. La lliga que ha començat s'allargarà fins al juny i l'Escala s'enfrontarà per exemple a l'Indoor Figueres, Blanes i al GEiEG. 

L’equip de pàdel femení s’estrena a la Segona Categoria a casa amb una victòria davant l’Aro B per 2 a 1. En aquesta convocatòria, el conjunt escalenc, que és dirigit per Sergi Pujol, estava format per Jennifer Varela, Severin Avertin, Sílvia Lara, Dolors Puig, Anaïs Guillot i Brigitte Dutoya. 

En el primer duel, Jennifer Varela i Severin Avertin van imposar-se a les rivals per un clar 6 a 2 i 6 a 1. Les escalenques van desplegar un bon joc i el triomf no va ser gaire complicat.

El segon enfrontament, Sílvia Lara i Dolors Puig van perdre per 7 a 6, 0 a 6 i 5 a 7. Aquest enfrontament va ser el més llarg i el més disputat. Aquest duel, que en aquest cas es va decidir en el tercer set, es van veure molt bons punts.

I el tercer partit, les escalenques Anaïs Guillot i Brigitte Dutoya van desfer-se de les jugadores de l'Aro per 6 a 3 i 6 a 2.

{{ tall Jennifer Varela, jugadora de l'Escala }}

Enguany, l'Escala està competint a la Segona Categoria, una categoria més exigent respecte l'any passat. Per tant, l'objectiu és mantenir-se.

La competició ha començat aquest passat cap de setmana i s'allargarà fins al juny. En total les jugadores escalenques jugaran un total de nou convocatòries.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar