Publicitat
Publicitat

Preparatius finals de les carrosses 2019

A poc més d'una setmana de la celebració del Carnaval, les colles de l'Escala treballen de valent per tenir-ho tot a punt per a la gran rua de diumenge al matí. Aquest dies han rebut la visita de l'alcalde Víctor Puga i el regidor de Festes, Rafel López, una visita que ja s'ha convertit en una tradició i que serveix per reconèixer l'esforç i la implicació per fer possible el Carnaval  de l'Escala.

A pocs dies de la celebració de Caranaval, les colles de l'Escala treballen per enllestir els últims detalls de les seves carrosses. Tot per poder desfilar diumenge dia 3 de març a la gran Rua de Carnaval de l'Escala. Tot i que enguany han tingut més temps per treballar, doncs el carnaval arriba tard comparat amb altres anys, la feina s'acumula i s'arriba als últims dies amb moltes coses per acabar de polir.

{{ tall Neus Galceran - Colla Les Nenes }}

Un any més la nau del polígon industrial de la carreter de Bellcaire ha estat la seu central de diferents colles per portar a terme els seus dissenys, un espai de treball comú que funciona i on l'ambient és immillorable. El Carnaval de l'Escala no serià possible sense la implicació i la feina de centenars d'escalencs, per això l'equip de govern reconeix la seva feina. 

A més a més aquest any s'han incrementat les subvencions a les carrosses locals i també s'han augmentat els premis de carrosses i comparses. Tot per promoure el teixit associatiu local i poder oferir una rua de carnaval molt lluïda.

Enguany el Carnaval manté l'estructura de les últimes edicions, dissabte les activitats infantils i juvenils amb cercavila, xocolatada, animació infantil i ja a la nit el ball de disfresses a la sala polivalent amb The juke Box i Dj.Diumenge serà el torn de la gran rua a partir de les 11 amb sortida des de l'avinguda Girona, seguit del dinar de carrosses i comparses per acabar a les quatre de la tarda amb el ball de disfresses a càrrec de Banda Neon. El Carnaval a l'Escala acaba dilluns amb el dinar de germanor a partir de la una on cadascú porta el dinar i finalitzar amb ball de germanor. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar