Publicitat
Publicitat

Assemblees de socis de la UBET i del CER

CER i UBET passen comptes amb els seus associats. Al CER, demà es presenta la nova junta directiva que presidirà Raúl Centeno; a la UBET, en canvi, dimiteix la junta actual i no hi ha, de moment, equip alternatiu.

La UBET i el CER convoquen els seus associats a assemblea genera. En ambdues entitats la junta directiva fa un pas enrere però amb conseqüències diferents. I és que en una hi ha relleu però en l'altra no. Qui pot fer un traspàs de responsabilitats és la Mercè Rueda, presidenta del CER. A l'assemblea de l'any passat ja es va comunicar la intenció d'escollir un nou president aquest any per fer un últim any de traspàs. I aquest serà el punt que marcarà l'assemblea de demà. Hi ha una candidatura disposada a assumir el repte. És encapçalada per Raúl Centeno que, de fet, ja fa uns mesos que ha treballat colze a colze amb la junta actual.

A banda d'aquest punt, l'assemblea votarà els punts habituals de cada any: aprovació d'actes anteriors, tancament de comptes de 2018 i pressupost de 2019, informes de les catorze seccions que té l'entitat, informe de la junta directiva sortint. La junta informarà de les millores fetes a l'edifici, a càrrec de l'Ajuntament. Aquest any s'han canviat les finestres i la porta principal de la sala gran i s'hi ha fet una capa de pintura.La Mercè Rueda tanca amb l'assemblea de demà el seu segon mandat com a presidenta, però la seva vinculació amb el CER ve de molt més enrere, havent acumulat més de dues dècades com a membre de la junta. Ara vol dedicar més temps a la família. Però ja avança que no es desvincularà totalment de l'entitat.

L'Assemblea del CER se celebra a la sala d'actes del Centre Cultural Xavier Vilanova a dos quarts de nou del vespre en primera convocatòria; les nou en segona. I, com s'ha fet tradició els últims anys, el mateix cap de setmana de l'assemblea, es convoca el dia del soci, que enguany serà un vermut popular, de dotze a dues a les mateixes instal·lacions del centre.A la UBET, agrupació local de botiguers, la situació és ben diferent. I és que es completen els quatre anys de mandat de la junta actual que ja ha avisat que no es torna a presentar. Decisió anunciada ja en l'assemblea d'ara fa un any i que a dia d'avui és irrevocable.

Dins el termini legal marcat pels estatuts no s'ha presentat cap candidatura, tot i que s'havia comentat la possibilitat que sí que aparegués algun candidat.

L'Assemblea de la UBET es farà a la sala d'actes municipal, planta baixa de l'Ajuntament. La convocatòria és, com la del CER, a dos quarts de nou del vespre. A l'ordre del dia s'hi ha afegit un punt que proposa la convocatòria d'una assemblea extraordinaria per a dijous de la setmana vinent per tractar precisament el tema de la renovació de la junta com a únic tema.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar