Publicitat
Publicitat

La Marató d'Empúries canvia de data per no coincidir amb les eleccions generals

La Marató d'Empúries s'havia de disputar el pròxim 28 d'abril, però al haver-hi eleccions generals, el Patronat d'Esports de l'Ajuntament de l'Escala ha anunciat que la prova serà finalment el 5 de maig. 

El Patronat d'Esports de l'Ajuntament de l'Escala ha fet oficial que la Marató d'Empúries serà el 5 de maig. La data inicial era el pròxim 28 d'abril, però com que hi haurà eleccions generals s'ha decidit que per raons de seguretat i pel col·lapse que es podria produir en els accessos als centres dels comicis és millor que la prova es faci una setmana més tard perquè és impossible poder disputar dels mitjans tècnics i humans necessaris per garantir la seguretat dels participants.

Des de l'organització s'ha enviat una carta als corredors que s'hi havien inscrit informant sobre la nova data de la competició, que començarà un dia abans amb les curses infantils i la cursa de 5 quilòmetres que serveix d'entrenament pel dia següent. Enguany, la Marató d'Empúries tornarà a ser campionat de Catalunya i tornarem a veure una edició més descalcistes i minimalistes. No faltaran els 21 i els 10 quilòmetres. 

L'any passat, les diferents curses de la Marató d'Empúries, que es van fer entre dissabte i diumenge, van comptar amb un total de 1.700 corredors. Els guanyadors absoluts de la 15ena edició van ser Xavi Tomasa i Mireia Sosa. En els 21 quilòmetres els més ràpids van ser David Gonzalo i Jordi Rabionet. I en la competició dels 10 km, el guanyador ha estat Omar Palma i María José López. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar