Publicitat
Publicitat

Quatre jugadores expulsades en el retorn de Mercè Bolasell

Anna Casabella, Paula Terrón, Laura Casals i Carla Herrera han estat eliminades en el partit d'aquest cap de setmana contra el Porqueres. Les de Susi Martí i Pau Esponellà van guanyar a l'equip porquerenc de 21 punts de diferència. La nota positiva de l'enfrontament, el retorn de Mercè Bolasell a les pistes. 

S'acaba el calvari per Mercè Bolasell. La jugadora escalenca diumenge es tornava a vestir de curt 355 dies després. La dorsal 24 ha estat lesionada gairebe un any. La lesió se la va fer entrenant. Es va trencar 5 ossos del peu. Els primers entrenaments de Mercè Bolasell van ser a principis d'any... 

El sènior femení, ja amb Mercè Bolasell, diumenge al migdia s’imposava al Porqueres (74 a 53). Victòria de 21 punts de l'equip de Susi Martí i Pau Esponellà. Cada punt era celebrat amb molta eufòria. L'afició estava entregadíssima. 

Els resultats dels quarts: 19 a 14, 40 a 23, 55 a 38 i 74 a 53. Les tres màximes anotadores locals van ser Anna Casabella amb 35 punts, Laia Cuspinera amb 15 i Ona Cuspinera amb 8. 

En el partit van ser expulsades 4 jugadores locals: Paula Terrón, Laura Casals, Carla Herrera i Anna Casabella. Aquestes 4 jugadores van fer 5 faltes. Les jugadores no van quedar massa contentes sobre l’actuació arbitral... 

L'Escala amb aquesta victòria continuarà una jornada més a la segona posició de la Tercera Catalana.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar