Publicitat
Publicitat

ERC l'Escala proposa cinc macroàrees per la gestió municipal

Esquerra Republicana de l'Escala comença a mostrar les cartes de cara al programa electoral que presentarà de cara a les eleccions municipals del mes de maig. L'atenció a les persones serà al centre de les propostes, que es repartiran en 5 macroàrees.

Esquerra Republicana de l'Escala proposa la creació de 5 macroàrees en la gestió municipal en cas que governi després de les eleccions municipals del maig vinent.L'alcaldable, Etna Estrems, explica que actualment el grup s'està organitzant en grups de treball seguint aquesta estructura.Entén, per exemple,  que serien imprescindibles una regidoria de participació ciutadana i una de les àrees dedicada a la república.Etna Estrems no descarta una regidora de la dona o d'igualtat, un tema lligat amb el Punt Lila que es va demanar a l'últim ple.Creu que no és només un punt d'atenció, que hi ha molta més feina a fer.

Ho explicava al programa La Casa de la Vila de Canal 10, que es pot tornar veure en diferents reemissions a a la carta a www.canal10.cat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar